Змінює статус: вагітна Седокова зробила гучне оголошення

14,4 т.
Змінює статус: вагітна Седокова зробила гучне оголошення

Відома співачка Анна Седокова, яка зараз вагітна третьою дитиною, поділилася зі своїми шанувальниками приголомшливою новиною - вона зізналася, що зовсім скоро змінить свій статус вільної дівчини.

Про це співачка повідомила на сторінці у соціальній мережі Instagram.

" У мене є новини. Мені тут зробили пропозицію, від якої я не змогла відмовитися. Так що: 1. Я повертаюся на TV. Люблю його, не можу... 2. Мені все ж доведеться змінити статус вільної дівчини! Люблю його, не можу... А якщо конкретніше... Життя дивовижне і таке неймовірне!!! Люблю Його, не можу", - ділиться емоціями Анна.

Зазначимо, що незважаючи на таку заяву, інформацію про те, хто є її обранцем, співачка поки не повідомляє. Хоча в мережі вже з'являлася інформація про те, що майбутнім чоловіком Седокової стане 25-річний бізнесмен із Москви, якого звуть Артем.

Відео дня

Нагадаємо, зараз співачка одна виховує двох дочок - 12-річну Аліну та 5-річну Моніку.

Також читайте на Обозревателе, про співачку, яка отримала нагороду в номінації "Мама року".

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки