У київському кінотеатрі пройшов перший сеанс "Кіно 0+" для батьків з малюками

9,3 т.
У київському кінотеатрі пройшов перший сеанс 'Кіно 0+' для батьків з малюками

Сьогодні о 10-й ранку в київському кінотеатрі "Жовтень" пройшов перший сеанс "кіно 0+", організований спеціально для батьків з маленькими дітьми. Подивитися фільм "Джекі" в комфортних умовах для немовлят прийшли близько 80-ти відвідувачів.

Про це повідомляє видання "Українська правда".

Для перегляду фільму кінотеатр виділив зал на першому поверсі, в якому, для комфорту дітей, приглушили звук і залишили трохи світла, щоб вони мали можливість пересуватися по залу. Крім того, в залі були встановлені два столика для сповивання малюків і мікрохвильова піч (за допомогою якої батьки могли розігрівати їжу).

Також, в групі "Київ дружній до батьків і малюків" в соціальній мережі Facebook своїми враженнями поділилися учасниці експерименту.

Відео дня

"Спасибі за таку можливість і ініціативу! Це було чудово" - написала користувач Olga Litskevych.

"Було дуже весело і цікаво! Дякую! Збираємося у вівторок на "Красуню і чудовисько", - поділилася своїми емоціями Марічка Середюк.

Відзначимо, що організатори обіцяють проводити такі сеанси на постійній основі - щовівторка.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", в київських парках з'являться будиночки для переодягання грудних дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки