І тут прийшли діти: в ефірі BBC трапився смішний курйоз

21,4 т.
І тут прийшли діти: в ефірі BBC трапився смішний курйоз

Роберт Келлі, доцент Пусанського національного університету, давав інтерв'ю Бі-бі-сі про імпічмент президента Південної Кореї, коли у кадрі несподівано з'явилися його діти.

Відео зі смішним інцидентом ВВС опублікувало на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

This guest managed to keep his composure when his children interrupted his live @BBCWorld TV interview pic.twitter.com/3x5tgsVR8R

- BBC News (World) (@BBCWorld)

March 10 2017

Діти увірвалися у кабінет батька, коли Роберт якраз був у прямому ефірі телеканалу. Варто зазначити, що несподівана поява малюків не завадило йому закінчити інтерв'ю - на допомогу чоловікові швидко прийшла мама маленьких бешкетників і швидко вивела їх із кімнати.

Відео дня

Користувачі соціальної мережі переглянули відео вже більше 3 тисяч разів, зазначивши у коментарях, що воно "зробило їхній день".

"Зробив мій день! Діти-діаманти..." - написала користувач Amy Chew?.

"Він так старався не сміятися" - зазначила Wey Wen Lim?.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", засновник Facebook підірвав соцмережі радісною звісткою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки