Вчені пояснили, як колискові під час вагітності впливають на здоров'я дитини

6,4 т.
Вчені пояснили, як колискові під час вагітності впливають на здоров'я дитини

Більшість батьків в очікуванні появи малюка роблять ремонт, або купують йому необхідне приладдя. Однак вчені з'ясували, що є інший спосіб забезпечити щасливе і здорове дитинство своєму новонародженому малюку.

Про це повідомляє The Telegraph.

Останні дослідження вчених показують, що кращий спосіб забезпечити щасливого й задоволеного новонародженого - це співати йому, поки він ще знаходиться в утробі матері.

У дослідженні взяло участь 160 жінок. Їх розділили на дві групи - одним запропонували співати малятам колискові під час вагітності і після пологів, а іншим - ні.

Згідно з результатами, ті діти, кому співали колискові під час вагітності, плакали набагато менше.

Відео дня

Немовлята, які були в групі співу, в середньому плакали 18,5% часу, тоді як малюки, яким не співали пісні - 28,2% часу.

А в ті моменти, коли дітей турбували коліки або інші болі, малята, які насолоджувалися пренатальними колисковими, плакали майже в чотири рази менше немовлят з іншої групи.

"Жінки, що співають колискові, можуть поліпшити зв'язок між матір'ю та дитиною, а також позитивно вплинути на поведінку новонароджених і материнський стрес", - стверджують автори дослідження.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", доктор Комаровський розповів, чи допомагає заколисування при кольках у малюка.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки