Вона з семи років сама вирішує все: у мережі мегаскандал через пост матері

21,9 т.
 Вона з семи років сама вирішує все: у мережі мегаскандал через пост матері

У мережі велику популярність набрав пост мами Ольги Юрковської, яка описує поїздку своєї неповнолітньої дочки і її самостійність. 

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook. 

Жінка пише, що її 14-річна дочка повністю оформила свою поїздку у США на мовні курси і сама ж туди полетіла. Сама їхала в аеропорт на таксі і сама збиралася "оскільки мама в день вильоту була в Італії, тато в Греції, брат із сестрою в Болгарії, а 14-річна дитина займалася своїм життям, як хоче". "І летіла без супроводу - з пересадкою (з 12 років можна не оплачувати цю послугу)", - додає вона. 

Відео дня

За її словами, єдина причина, з якої для дитини цей квест не мав ніяких складнощів - вона з 7 років сама вирішує все, що для неї важливо. Де і чому вчитися, куди і як їздити, і головне, як потім розбиратися з наслідками своїх рішень.

Вона вважає, що дитина настільки самостійна завдяки хоумскулінгу (домашнє навчання дітей - авт.). "Тобто завдяки хоумскулінгу у Каті вже сім років досвіду прийняття відповідальності за свої рішення. І ви, звичайно, можете сперечатися, але за моїми спостереженнями, у 90% дорослих людей такого досвіду набагато менше, і самостійно злітати у США вони б не ризикнули. І за її життєвим досвідом їй цілком можна дати навіть років 25, якщо вимірювати вік у самостійності", - вважає мама Каті. 

Вона також додає, що не повірить у те, що "звичайний затюканий школяр" зумів би в обхід асистентки вибити з директора програми потрібне запрошення. 

У мережі одразу ж з'явилося безліч негативних коментарів, які засуджують таке рішення матері. Однак вона видаляє всі, залишаючи лише підтримуючі і позитивні. У цілому, її пост набрав більше 2 тис. перепостів і понад 12 тис. коментарів. 

Як раніше повідомляв "Обозреватель", про 8 простих хитрощів, які допоможуть не зіпсувати відпочинок

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки