"Мами не вмирають": соцмережу зворушив пост українки

21,0 т.
'Мами не вмирають': соцмережу зворушив пост українки

У мережі з'явився зворушливий пост про мам, які пішли. Про те, що мами завжди поруч зі своїми дітьми, навіть після того, як залишають цей світ.

Пост опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст Ярослава Гресь.

"Мами не вмирають. Ніколи. Мами не вмирають, не відлітають на небеса, в інші життя, світи, не летять на інші планети. Мами не купаються в озерах в спеціальному раю для мам, які не перетворюються в русалок і фей. Мами завжди залишаються зі своїми дітьми.

Мама в усмішці, в жесті, в погляді на життя.

У тому, як ти поправляєш ковдру або співаєш.

Відео дня

В витку волосся за вухом.

В умінні відстоювати своє або тихо йти.

В любові до світу, любові до життя, любові до тата.

У звичках", - пише вона і додає, що кожен раз, коли ви говорите фразу "мама була б щаслива", важливо пам'ятати, що вона "не була б", вона щаслива, і завжди поруч з вами.

Всього за одну годину пост зібрав близько 600 емоційних реакцій і більше 50 перепостів. У коментарях підписники Ярослави пишуть про те, що її слова зачепили до глибини душі, що все написано правильно, і що мами, йдучи, стають нашими ангелами-охоронцями.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", 64-річна іспанка стала однією з найстарших мам у світі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки