"Синій кит": британці забили тривогу

12,9 т.
'Синій кит': британці забили тривогу

Небезпечна віртуальна гра, яка змусила панікувати тисячі батьків в Україні, добралася і до Великобританії. Батьки підлітків були попереджені про "суїцидальну гру", з якої пов'язані смерті 130 підлітків у Росії.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

У зверненні до батьків одна зі шкіл Британії розповідає про те, що гра "Синій кит" заохочує молодь до виконання низки завдань протягом 50 днів починаючи з пробудження у нічний час і закінчуючи самогубством.

"Ми виявили гру за допомогою поліції, про яку, на нашу думку, ви повинні знати. Вона називається "Гра синього кита" і відтворюється на багатьох платформах соціальних мереж. Гравцям надається куратор, який контролює їх протягом 50 днів, і кожен день їм дається завдання на виконання. На 50-й день гри куратори доручають підліткам вчинити самогубство, і, на жаль, в усьому світі дехто зробив це", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Варто зазначити, що "групи смерті" відомі і в інших країнах Європи. Про неї говорять у Латвії, Італії і навіть у США.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", український підліток створив альтернативу небезпечній онлайн-грі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки