Амаль Клуні вперше вийшла в світ після офіційного підтвердження вагітності

11,0 т.
Амаль Клуні вперше вийшла в світ після офіційного підтвердження вагітності

Днями в Парижі пройшла 42-а церемонія вручення нагород "Сезар", яку відомий американський актор Джордж Клуні відвідав разом зі своєю вагітною дружиною Амаль. Це був їх перший спільний вихід у світ після офіційного оголошення про те, що скоро вони стануть батьками двійні.

Про це повідомляє видання Daily mail.

39-річна Амаль була в центрі уваги, одягнена в обтягуючу білу сукню, яка підкреслила її зростаючий живіт.

На церемонії Джордж Клуні отримав нагороду, як "Найхаризматичніший актор свого покоління". Під час своєї промови він звернувся до дружини, сказавши, що пишається бути її чоловіком, і подякував за всі прекрасні моменти, які вони провели разом.

"Кілька слів про мою дружину Амаль: я кожен день пишаюся тим, що є твоїм чоловіком. І я вдячний за довгі роки, і особливо місяці, що ми з тобою разом. Я дуже тебе люблю", - зізнався 55-річний актор.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  вагітна Ірина Шейк відпочила з рідними в Діснейленді.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки