Лідер O.Torvald розкрив свій секрет народження здорової дитини

8,3 т.
Лідер O.Torvald розкрив свій секрет народження здорової дитини

Женя Галич, лідер української рок-групи O.Torvald, яка представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2017", зізнався, що коли дізнався про те, що у нього народиться перша дитина, він пообіцяв собі утриматися від алкоголю, сексу, лайок і м'яса протягом всієї вагітності дружини.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу Viva.

"Коли Лера була вагітна, я дав собі слово, що всі дев'ять місяців зможу прожити без алкоголю, наркотиків, сексу, лайок і м'яса. Я от якось для себе вирішив, якщо дотримаю цю обіцянку, то з моєю дитиною все буде добре, вона народиться здоровою. І у мене вийшло протриматися", - розповів Галич.

Також він зазначив, що батьківство дуже його змінило.

"Донька зі мною зробила страшні речі: я став вразливішим і недовірливішим. Єва, напевно, - єдина людина в світі, хто може з мене вити вірьовки", - зізнається Женя.

Відео дня

Нагадаємо, дружину співака звуть Валерія, старша донька Єва народилася в 2013 році, зараз пара чекає появи другої дитини.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", дружина лідера гурту O.Torvald показала вагітний животик.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки