Джаред Лето - чайлдфрі? Чому у 45-річної зірки немає дітей

21,3 т.
Джаред Лето - чайлдфрі? Чому у 45-річної зірки немає дітей

Відомому американському актору і рок-виконавцю вже 45 років, але ні сім'ї, ні дітей у нього все ще немає.

"Обозреватель" спробував розібратися в його відношенні до дітей, зібравши висловлювання зірки на цю тему.

Питання про сім'ю та дітей акторові задають чи не в кожному інтерв'ю, але кожен раз своєю відповіддю він дає читачам грунт для роздумів про своє особисте життя.

"Може, справа в тому, що я занадто багато подорожую, я завжди скрізь і ніде. У мене будинок в Лос-Анджелесі, в цьому році я провів в ньому в цілому від сили місяць. Можливо, я не з тих чоловіків, які всерйоз думають про одруження. Але я себе чудово почуваю. є свої плюси. А може моя майбутня дружина десь в Росії? Приїхати в Росію і знайти її ... у цьому щось є!"- сказав Літо в одному з інтерв'ю російському виданню maximonline у 2014 році.

Відео дня

Втім, знайти свою другу половинку актор не проти і в Україні. У цьому він зізнався, відповідаючи на питання про те, чи не просить його мама онуків у нього і старшого брата. "Ми з братом відкриті і доступні для українських жінок. Панянки, ми хочемо дітей!" - сказав Джаред в розмові з Катею Осадчою під час йоо перебування в Києві з власним гуртом "30 seconds to Mars" в березні 2014 року.

Завидний холостяк вдало жартує відповідаючи на питання про особисте, мабуть серйозно в своєму житті сприймаючи лише музику та кіно, саме їх і називаючи своїми дітьми.

"Якщо у вас є одна дитина, ви ж не задаєтеся питанням - навіщо вам друга? Ви просто її народжуєте і все. Тому що вам хочеться мати двох, а можливо і трьох дітей. Для мене кіно і музика - дві мої великі дитини, в кожну з яких потрібно вкладатися", - сказав одного разу Джаред.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", зірка українського шоу "Холостяк" вперше показав обличчя сина.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки