Представник України на "Євробаченні-2017" назвав сина князівським ім'ям

10,4 т.
Представник України на 'Євробаченні-2017' назвав сина князівським ім'ям

Женя Галич, соліст групи O.Torvald, яка представить Україну цьогоріч на пісенному конкурсі "Євробачення", забираючи дружину з пологового будинку, похвалився, що син схожий на нього, а ім'я йому вибрали княже - хлопчика назвали Данилом.

Про це він розповів в розмові з кореспондентом ТСН.

Зустрічати Леру з малюком щасливий батько приїхав разом із родичами та старшою донькою Євою.

Також співак зазначив, що дуже радий, що Лера народила до початку конкурсу Євробачення, і він тепер спокійно може готується до виступу.

"Слава Богу, що це сталося напередодні конкурсу Євробачення. І я радий, що тепер ніщо не буде відволікати мене від конкурсу безпосередньо. Син, звичайно, буде надихати мене".

Відео дня

Крім того, рокер додав, що тепер потрібно набагато більше часу приділяти Єві, щоб вона не відчула себе непотрібною, і не стала проявляти ревнощі.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", у представника України на "Євробаченні-2017" народилася дитина.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки