Уже 7 разів бабуся: Віра Брежнєва поділилася ніжною фотографією своєї мами

14,3 т.
Уже 7 разів бабуся: Віра Брежнєва поділилася ніжною фотографією своєї мами

Відома українська співачка Віра Брежнєва, в честь міжнародного Дня матері, поділилася із шанувальниками зворушливою фотографією, на якій зображена її мама з усіма своїми онуками.

Знімок поп-виконавиця опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мама наша вже 7 разів бабуся. Мені так сподобалося сьогодні дивитися у стрічці на прекрасних мам! Такий чудовий привід просто побачити їх усіх в один день. А ось для любові до мами, подяки і турботи привід не потрібен. Для мами робимо все і завжди - заради ось цієї посмішки", - зворушливо підписала Брежнєва фотографію з сімейного архіву.

Відео дня

Підписники оцінили знімок у більш ніж 137 тисяч лайків, зазначивши, що фотографія просто чудова, а мама для кожної людини - це найвірніша і найдорожча у житті людина.

Зазначимо, що старша дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман також привітала свою маму зі святом, розмістивши на своїй сторінці в соцмережі спільний фотознімок.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Соня Кіперман поділилася зворушливим знімком із молодшою сестрою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки