Золоті діти: стало відомо, в яких ліжечках спатимуть близнюки Бейонсе

10,6 т.
Золоті діти: стало відомо, в яких ліжечках спатимуть близнюки Бейонсе

Відома співачка Бейонсе продовжує підігрівати інтерес шанувальників до своєї персони. З ранку в мережі активно обговорювали її відверті наряди на "Греммі-2017", а тепер стало відомо, що пара придбала для своїх майбутніх малюків золоті колиски вартістю в 76 тисяч євро.

Про це повідомляє "ОК!"

З'ясувалося, що ліжечка для малюків були виготовлені іспанським брендом Suommo. Модель, яку вибрали Бейонсе і Джей Зі, створена з 18-каратного золота. Вартість одного примірника склала 38 тисяч євро. Але зіркових батьків це не зупиняє, судячи з того, як пара виховує старшу дочку Блю Айві - вони готові витрачати на своїх дітей будь-які суми.

Фото: suommo.com

Фото: suommo.com

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітна Бейонсе продовжує дивувати новими фотографіями .

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки