Джастін Тімберлейк присвятив зворушливу промову дружині та синові

9,5 т.
Джастін Тімберлейк присвятив зворушливу промову дружині та синові

Відомий співак Джастін Тімберлейк на церемонії нагородження People's Choice Awards отримав дві премії: за нову пісню "Can not Stop the Feeling", і як кращий артист. Обидві свої нагороди він присвятив коханій дружині і синові Сайласу.

Про це повідомляє Daily mail.

"Цю пісню я присвятив вам! Моя кохана дружина і мій прекрасний син - люди, яких я люблю найбільше на світі", - сказав Джастін зі сцени.

"Я не знаю, дивляться вони мене зараз чи ні, хоча, якщо ти, приятель, зараз дивишся це, я звільню твою няню. Я тебе люблю, і марш у ліжко", - пожартував співак, звертаючись до Сайласа, так як церемонія нагородження проходила в досить пізній час, і син мав вже спати.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", зірка українського шоу "Холостяк" показав перше фото з новонародженим сином.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки