Дівчинка-лялька: малеча із Індонезії підкорила соцмережі

49,6 т.
Дівчинка-лялька: малеча із Індонезії підкорила соцмережі

Однорічна дівчинка з Індонезії своєю зовнішністю нагадує ляльку. У своєму ранньому віці у неї вже є сторінка в соціальній мережі, на яку підписано понад 100 тисяч осіб.

Мама цієї дівчинки виставляє її фотографії в Instagram, кожна з яких набирає в середньому п'ять тисяч і лайків і безліч коментарів. Знімки завжди зроблені в різних образах, для яких мама крихітки використовує різні перуки, і кожен раз не покидає відчуття, ніби малеча прийшла до нас з казки.

Нагадаємо, дитячі Instagram-профілі зараз дуже популярні, наприклад, ця дівчинка  підкорила соцмережі завдяки своїм косичкам.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  забавний ролик тата з танцюючим малюком підкорив соцмережі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки