"Повинні знайти себе самі": дружина Кличко поділилася досвідом виховання дітей

10,6 т.
'Повинні знайти себе самі': дружина Кличко поділилася досвідом виховання дітей

Дружина мера Києва Наталія Кличко зізналася, що вони дають можливість своїм дітям спробувати все, щоб у них була можливість розкрити свій талант і зрозуміти, чим вони дійсно хочуть займатися у житті.

Про це вона розповіла в інтерв'ю ТСН.

"Я такої думки, що ми повинні побачити в дітях їхні таланти і підтримувати, розвивати їх. Ми даємо своїм дітям можливість спробувати все. Вони займаються різними видами спорту, музикою. Дочка грає на піаніно, маленький син грав на барабанах, старший пробував бути діджеєм . Але потім вони повинні знайти себе в житті самі, а те, що ми їм даємо - це класний досвід", - ділитися своєю методикою виховання Наталя.

Відео дня

Також вона зізналася, що дуже сподівається на те, що її можна назвати хорошою мамою. Однак зазначає, що говорити про це з упевненістю можна буде тільки тоді, коли діти виростуть.

Нагадаємо, Наталія та Віталій Клички одружені вже більше 20-ти років, пара виховує трьох дітей: синів - 16-річного Єгора-Деніела і 12-річного Максима та 15-річну доньку Єлизавету-Вікторію.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", наречена Володимира Кличка похвалилася успіхами їхньої дворічної дочки.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки