Вони не просто сестри, вони близнюки: знімок дівчаток із різним кольором шкіри підкорив мережу

10,2 т.
Вони не просто сестри, вони близнюки: знімок дівчаток із різним кольором шкіри підкорив мережу

Фотограф опублікувала в мережі знімок дівчаток-близнят із різним кольором шкіри, і за кілька днів він зібрав близько 10 000 лайків і більше 2 тисяч репостів.

Фотографія з'явилася у Facebook на сторінці Elite Photography.

Малятка Каланамі і Джарані народилися через два роки після того, як їхня мама Уїтні Мейер втратила дворічного сина Прайна в результаті утоплення в басейні для дітей. Суть фотопроекту, в якому дівчата взяли участь - подарувати надію тим, хто пізнав біль втрати, тому вони позували з яскравими головними уборами, створеними з квітів.

"Я сподіваюся, що фотографія дасть тим, хто втратив дитину, надію і силу рухатися вперед", - підписала фотограф знімок.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", тато відзначився на знімку з малюком, зазначивши, що фото не постановочне.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки