"Тату, дивися, тут пожежник": реакція хлопчика на спецмашину підкорила мережу

7,5 т.
'Тату, дивися, тут пожежник': реакція хлопчика на спецмашину підкорила мережу

У мережі набирає популярності відео з емоційною реакцією малюка на пожежну машину, яка зупинилася біля вікон його будинку.

Ролик був опублікований його батьки на Youtube-каналі Dabberwocky і всього за два дні зібрав близько 700 тисяч переглядів і понад тисячу коментарів.

"Мій син побачив, що біля нашого будинку випадково припаркувалася пожежна машина (це був тиск води з гідранта, нічого спільного з нами). На відео знято результат", - підписав відео батько малюка.

Помітивши пожежний автомобіль, малюк відреагував дуже емоційно, і побіг повідомити батькові про своє відкриття: "Тату, тату, дивися, тут пожежник! Прямо тут! На вулиці! Пожежник! " - щасливо закричав хлопчик.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", соцмережі вразило відео з дівчинкою у протезі та її подругами.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки