Ірина Шейк показала фігуру через місяць після пологів

12,1 т.
Ірина Шейк показала фігуру через місяць після пологів

Відома російська модель Ірина Шейк, яка зовсім нещодавно народила свого первістка, показала, який має вигляд її фігура через місяць після пологів.

Фотознімок молода мама опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Перед заходом сонця", - лаконічно підписала знімок модель, на якому вона зображена в бікіні, додавши хештег "нинішня ситуація".

Фоловери Ірини прийшли в захват від її зовнішнього вигляду - всього за кілька годин фотографія зібрала понад 120 тисяч лайків.

У коментарях прихильники пишуть, що Шейк має просто чудовий вигляд.

Відео дня

"Не віриться, що вона тільки народила", "Дуже красива", "Найкрасивіша мама в світі", - зазначають користувачі.

Нагадаємо, Ірина народила дівчинку 21 березня 2017 року, малюка назвали Леа де Шейн Шейк Купер.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", у мережі з'явилися документи, що підтверджують народження дитини у Ірини Шейк і Бредлі Купера

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки