Вчимо англійську без проблем: топ-5 кращих мультфільмів для дітей

38,4 т.
Вчимо англійську без проблем: топ-5 кращих мультфільмів для дітей

Любов дітей до мультфільмів можна обернути на користь, якщо спробувати з їхньою допомогою вивчати іноземну мову.

"Обозреватель" зібрав для вас добірку кращих Youtube-каналів для дітей англійською мовою.

1. Little Baby Bum

Цей канал пропонує традиційні пісеньки англійською мовою, які допоможуть вашому малюку вивчити англійський алфавіт, цифри, звуки, кольори, тварин і т.ін. Крім того, на сайті є можливість включити субтитри і караоке-версію.

2. Dave and Ava Nursery Rhymes

Тут ви також знайдете традиційні дитячі пісеньки. Варто зазначити, що канал створений українцями зі Львова. Особливість мультиків - це цікаві ілюстрації і мишка, яка в кожному відео ховає предмет, тим самим закликаючи дитину бути уважною і стежити за тим, що відбувається у відеоролику. За допомогою цих мультфільмів ваше чадо зможе вивчити алфавіт, кольори, рахунок і фігури.

Відео дня

3. Luli TV

На цьому каналі кожен мультик відповідає за окрему тему. Наприклад, мультфільм "Colorful Rainbow" допоможе дитині вивчити кольори, мультфільм "I Can Count" - цифри, а "Bobby and Robby" - розвиває у дитини логіку і пам'ять.

4. Bob The Train

На цьому каналі головним героєм всіх мультфільмів є паровозик Боб. Він співає веселі пісеньки, які допомагають дітям вчити букви, цифри, фігури, кольори, дні тижня і т.ін.

5. English Singsing

На цьому каналі, крім веселих пісеньок, ви знайдете мультфільми, які містять простенькі діалоги для щоденного спілкування. Крім того, тут є мультики, створені за мотивами казок, а також мультфільми-словники на важливі теми.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", психологи розповіли, чим можуть бути небезпечні улюблені дитячі мультфільми.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки