"У мами там малюк": Седокова поділилася забавним відео з донькою

6,1 т.
'У мами там малюк': Седокова поділилася забавним відео з донькою

Відома українська співачка Анна Седокова, яка нещодавно заявила про те, що чекає третю дитину, продовжує радувати передплатників новинами з особистого життя. Цього разу вона поділилася з шанувальниками забавним відео з молодшою ??донькою Монікою, де дівчинка розповідає, як вона чекає свого братика.

Відеоролик Седокова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"У нас там бебік, він скоро народиться. Ми його будемо скоро вилуплювати, як яєчко", - говорить 5-річна Моніка, погладжуючи мамин округлий животик.

Всього за кілька годин відео переглянули вже понад 200 тисяч разів, а в коментарях прихильники пишуть, що дівчинка дуже мила в своїй щирій любові до братика, а також розповідають, що і їхні діти так говорили, коли чекали появи другої дитини.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", соцмережі розчулило відео з танцюючою малечою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки