Мати екстремально врятувала дитину від дверей ліфта: опубліковано відео

9,7 т.
Мати екстремально врятувала дитину від дверей ліфта: опубліковано відео

Шокуючий інцидент стався на сходовій клітці багатоповерхового будинку в Малайзії. Щоб врятувати трирічну дочку від дверей небезпечного ліфта, матері довелося її вдарити.

Про це повідомляє Daily mail.

Дівчинка підійшла до ліфта, і зупинилася прямо в дверях. Коли вони почали закриватися, мамі, яка поспішила на допомогу до доньки, довелося сильно пнути її ногою, відштовхуючи від небезпеки. Цей інцидент був знятий камерою спостереження, яка встановлена ??в під'їзді будинку.

Як пізніше прокоментував ситуацію охоронець, таким екстремальним способом жінка врятувала дівчинку від сильних травм. Так як у цього ліфта немає датчиків, що реагують на рух, його двері замикаються досить сильно, а при перешкодах - блокуються. В такому випадку відкрити їх можна лише натиснувши кнопку всередині кабіни. "Дівчинці дуже пощастило. Вона була близька до того, щоб опинитися в пастці, і це могло закінчитися переломами або навіть задухою", - зазначив він. "Але батьки повинні пам'ятати про заходи безпеки, коли їх діти знаходяться поруч з підйомниками" , - додав охоронець.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вимога в німецькому аеропорту шокувала пасажирку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки