Ірина Шейк показала свій кругленький животик

23,7 т.
Ірина Шейк показала свій кругленький животик

Відома модель Ірина Шейк була помічена в Лос-Анджелесі з уже з досить великим животиком, який вона навіть не намагалася приховати від громадськості.

Про це пише Daily mail.

Папарацці помітили Ірину під час її відвідин уроків водіння. 31-річна модель була одягнена в вільний сірий трикотажний светр, який не тільки не приховував її кругленький животик, а скоріше навіть підкреслював його.

Варто відзначити, що модель прекрасно виглядає, незважаючи на вже чималий термін вагітності вона, здається, аболютно не погладшала.

Нагадаємо, модель чекає дитину від свого коханого Бредлі Купера. Вперше про її вагітність заговорили після показу Victoria's Secret Fashion Show в Парижі.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітну Бейонсе зобразили на величезному муралі в Канаді.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки