Дика сімейка: Лілія Ребрик поділилася позитивним сімейним фотознімком

17,5 т.
Дика сімейка: Лілія Ребрик поділилася позитивним сімейним фотознімком

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася з фоловерами кумедною фотографією, на якій зображена зі своєю 5-річною дочкою Діаною.

Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Всім гарних вихідних", - підписала Лілія фотографію, яка наповнена щастям і позитивом.

Шанувальники телеведучої оцінили сімейний знімок у більш ніж 3 тисячі лайків, написавши в коментарях, що фотографія просто заряджена позитивними емоціями, а також зазначили, що Діана дуже схожа на свою зіркову маму.

"Які ж ви яскраві і позитивні", "позитивом так і пре, подивишся на Вас і самому чудити хочеться! Так тримати! Ви даруєте класні емоції людям! А це в наш час дорогого коштує", "круто! Ви дуже красива Ліліє, і дочка на вас схожа"," дуже класна фотка, море позитиву, так тримати", - пишуть користувачі під фотознімком.

Відео дня

Нагадаємо, Лілія одружена з хореографом Андрієм Диким, їхня дочка Діана народилася в серпні 2012 року.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Лілія Ребрик розповіла, як легко дізнатися про стосунки вихователя і дитини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки