Папараці підловили Ніколь Кідман із дочками

17,3 т.
Папараці підловили Ніколь Кідман із дочками

Відома американська актриса Ніколь Кідман рідко з'являється на публіці зі своїми дітьми. Але днями папараці підловили відоме сімейство під час прогулянки по Сіднейському аеропорту.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Останні кілька днів Кідман разом із чоловіком і доньками перебуває в Австралії, проводячи медіатури.

Незважаючи на те, що дівчаткам всього 8 і 6 років, вони мають дорослий вигляд і зовсім скоро наздоженуть за зростом свою зоряну маму.

Нагадаємо, актриса заміжня за австралійським співаком Кітом Урбаном, старша дочка Сандей Роуз народилася в липні 2008 року, а молодша - Фейт Маргарет - була виношена і народжена сурогатною матір'ю, але при цьому вона є біологічною дочкою Кідман і Урбана, з'явилася на світ у грудні 2010 року.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", зірка серіалу "Надприродне" Джаред Падалекі став батьком втретє.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки