Як малюк зірвав матері переліт: історія одного інциденту

8,9 т.
Як малюк зірвав матері переліт: історія одного інциденту

Мешканка Австралії Лаура Кімбер прилетіла на острів Гамільтон разом зі своєю сім'єю, включаючи дворічних близнюків. Коли вони поверталися додому - їм відмовили в посадці на рейс.

Про цю історію пише видання Daily mail.

Жінка розповіла, що один з малюків дуже втомився за час польоту, у нього почалася істерика - він впав на підлогу і плакав, і мама ніяк не могла його заспокоїти.

Лаура зазначила, що до них підійшла стюардеса і у досить грубій формі сказала, що якщо вони не піднімуть дитину і не пристебнуть її, пілот змушений буде робити кола в повітрі, так як не має право посадити літак.

Відео дня

"Такого роду звернення вразило мене, і я відповіла їй, що я намагаюся його заспокоїти. Мені видали додатковий ремінь і допомогли підняти дитину. Зрештою, він сидів у мене на колінах, а приблизно через дві хвилини він заспокоївся, і на той час, коли літак здійснив посадку, малюк спав", - говорить Лаура.

Після того, як сім'я вийшла з літака та вирушила забирати свій багаж, до них підійшов співробітник аеропорту, повідомивши, що у них можуть бути проблеми при посадці на літак, коли вони будуть повертатися додому.

У день, коли сім'я повинна була вилетіти назад, вони уточнили через інтернет, чи все в порядку і чи не буде складнощів. Їм відповіли, що все добре. Але в той момент, коли пасажири проходили контроль в аеропорту, їх попросили відійти в сторону і почекати. До них підійшов співробітник і повідомив, що після інциденту, який стався під час попереднього польоту, в посадці сім'ї відмовлено.

"Ми були шоковані і дуже засмучені, намагалися їм пояснити, що це дворічна дитина, і не завжди можна передбачити поведінку. Вони сказали мені, що я не правильно реагувала на його поведінку, а я не впевнена, що ще могла б зробити з дитиною, що кричить", - розповіла в інтерв'ю виданню мама малюка.

Однак співробітники авіакомпанії стверджують, що їх відмова була пов'язана не з поведінкою дитини на борту літака, а з реакцією батьків на зауваження стюардеси.

"Відмова була пов'язана з поведінкою дорослих, а не дитини. Тисячі немовлят і дітей літають з нами кожен день, і ми не відмовляємо пасажиру в посадці через поведінку дитини", - прокоментували ситуацію, що склалася, в авіакомпанії.

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  вимога в німецькому аеропорту шокувала пасажирку - її попросили довести, що вона годуюча мама.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки