Коли сон підкрався непомітно: соцмережу підкорило відео зі сплячими дітьми

8,3 т.
Коли сон підкрався непомітно: соцмережу підкорило відео зі сплячими дітьми

Маленькі діти не можуть не викликати розчулення, особливо коли вони сплять. У мережі з'явилося відео, де зібрані діти, яких сон застав непомітно - як раз під час гри, обіду або навіть стоячи.

Відео опубліковано на сторінці America's Funniest Home Videos в соціальній мережі Facebook.

"Ми не спимо, просто наші очі відпочивають , - підписали автори відеопідбірки.

Всього за кілька годин відео переглянули майже 700 тисяч разів. Крім того, воно зібрало близько 7 тисяч перепостів та 21 тисячу лайків.

У коментарях користувачі ділилися своїми історіями, як їхні діти засинали в несподіваних місцях, але також знайшлися і ті, хто критикував батьків, відзначаючи, що спати в таких положеннях - небезпечно для дитячого здоров'я.

Відео дня

"Ці спальні позиції досить небезпечні для маленьких дітей, особливо це стосується дитини на поїзді. Це не добре" , - написав користувач Ken Luong.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", тато-бітбоксер підкорив соцмережа музичним дуетом з сином.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки