"Не дорослішай, побудь ще дитиною!" Зворушливе звернення тата до сина розчулило мережу

15,9 т.
'Не дорослішай, побудь ще дитиною!' Зворушливе звернення тата до сина розчулило мережу

Відомий тато-блогер Олексій Давиденко поділився з підписниками своїми думками про те, як швидко ростуть діти, і як йому хочеться зупинити цей процес, щоб насолодитися ним сповна.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я, напевно, божевільний батько. У мене немає дочки, але у мене найкращий син на землі. Він зараз спить поруч, а я дивлюся на нього, і прошу його ще трохи побути дитиною. Не поспішати дорослішати! Я прямо відчуваю, як він росте кожен день, і як я не встигаю насолодитися цим його "солодким" віком.

- Тату, можна сьогодні спати з тобою.

Відео дня

- Тату, погладь мене будь ласка.

- Тату, дай мені свою руку, мені так спокійніше.

За ці його слова я готовий відкласти всі справи і приїхати ввечері додому навіть з іншого кінця України. Я знаю, час і життя не можна зупинити. Саме тому зараз для мене немає нічого важливішого і дорожчого, ніж вони - моя сім'я!" - ділиться своїми думками Олексій.

Його пост за кілька годин зібрав близько 700 лайків і більше 20 репостів. У коментарях автору написали, що прекрасно розуміють його почуття, і їх відвідують такі ж думки.

"Часто ті ж думки відвідують. Прям один в один. Тільки моєму 5 " - написав користувач Roman Sereda, а Nataly Pavlenko зазначила, що у її синів різниця в два роки, але вони абсолютно різні: "Моєму молодшому 6, а старшому 8. І це абсолютно різні люди, в усьому. Хлопчики вони такі. Чоловіки - але маленькі", - пише вона.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчинок одинокій матері зворушив соцмережі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки