В очікуванні весни: Олена Мозгова поділилася фотографією дочки

11,7 т.
В очікуванні весни: Олена Мозгова поділилася фотографією дочки

Відомий український продюсер Олена Мозгова поділилася з підписниками фотознімком своєї молодшої дочки Соломії.

Фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"А за вікном майже весна", - підписала Мозгова фотографію дочки, на якій дівчинка стоїть біля скляних дверей в красивому білому пальто.

Підписники Олени відзначили, що дівчинка - справжня принцеса.

"Ну, справжня принцеса, ось тільки маленьку корону потрібно. А так, вигляд досконалий! Хоч на показ мод", - написала в коментарях користувач Наталя Слюзар.

Відео дня

До речі, днями щасливі батьки Соломії святкували її другий день народження. І, публікуючи знімок зі свята, Олена зізналася, що Соля зовсім не любить фотографуватися, але в честь дня народження погодилася на один кадр.

"Ми не дуже любимо фотографуватися, але зробили виняток в честь дня народження", - підписала загальний знімок з донькою Мозгова.

Як повідомляв раніше "Обозреватель", Комаровський поділився сімейним знімком з онуками.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки