Дівчина зробила несамовиті фото з ненародженим малюком, загиблим у ДТП

15,7 т.
Дівчина зробила несамовиті фото з ненародженим малюком, загиблим у ДТП

Британка Емма Фейрбайрн опублікувала фото зі своїм малюком, який не вижив у неї в утробі після ДТП.

Трагедія трапилася два тижні тому, коли Емма, яка перебуває на 6 місяці вагітності, зіткнулася з іншою машиною. 

Тоді тести і аналізи показали, що з її дитиною все в порядку. Однак вже до вечора лікар сказав, що у малюка на ім'я Флін зупинилося серце. 

Емма опублікувала повні відчаю фото і поділилася зі своїми друзями на Facebook особистою драмою. "Я повинна вибирати в який колір розфарбовувати твою кімнату, а не думати ховати тебе або кремувати", - писала в розпачі дівчина. 

Відео дня

Народжений вже мертвим малюк важив всього 623 грами. Еммі дозволили потримати його на руках і зробити кілька знімків на пам'ять. 

Пізніше вона показала у Facebook одяг, який вона замовила раніше. "Маленькі костюмчики, які я замовила тиждень тому прийшли сьогодні. Він би мав чудовий вигляд в них", - ділиться Емма. 

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки