Вчитель придумав, як зацікавити дітей ходити до школи: соцмережі в захваті

15,9 т.
Вчитель придумав, як зацікавити дітей ходити до школи: соцмережі в захваті

Баррі Уайт, вчитель англійської мови школи в Північній Кароліні, придумав чудовий спосіб, щоб його учні ніколи не пропускали заняття - він персонально вітається з кожним. Щодня. Один на один.

Про це пише ABC News.

Кожне рукостискання відрізняється від попереднього, використовуються різні прийоми для натхнення учня. "Вони знають, що, коли підійдуть до вхідних дверей, ми спочатку весело привітаємося, і тільки потім можна зайти в клас" , - говорить вчитель.

Відео, яке було опубліковано в соціальній мережі Facebook на сторінці Good Morning America, за кілька днів зібрало понад 80 мільйонів переглядів, майже 2 мільйони перепостів і близько тисячі коментарів.

Відео дня

"Я почав з одного простого рукостискання в минулому році. Дітям ідея сподобалася, вони поспішали до мене на урок, боялися спізнитися і пропустити привітання" , - розповів Баррі Уайт.

Директор школи, в якій працює Уайт, зазначає, що таке вітання позитивно впливає на учнів та їх успішність. "Коли діти знають, що вчитель піклується про них, вони стають більш уважні, навчаються з цікавістю", - говорить Меган Лофтус.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", були названі ключові рекомендації чому настільні ігри важливі для дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки