Неспокійна ніч: названі 4 помилки батьків, через які діти плачуть ночами

13,2 т.
Неспокійна ніч: названі 4 помилки батьків, через які діти плачуть ночами

Іноді батьки не усвідомлюють, який вплив на їх дітей надає певна поведінка дорослих. Люблячі батьки не хочуть шкодити своїм дітям фізично або психологічно, але якщо ви не будете обережні, це може статися.

Про це повідомляє видання familyshare.com.

Перегляд новин або недитячих телепередач

Багато батьків думають, що якщо дитина не дивиться в екран, значить його не цікавить те, що там відбувається. Однак вони все одно запам'ятовують інформацію, а потім погано сплять ночами, оскільки у дітей немає досвіду для обробки трагедій, про які повідомляють новини, вони все сприймають дуже реально.

Сварки з чоловіком при дитині

Відео дня

Навіть якщо ви сваритесь у іншій кімнаті, дитина цілком може вас чути, і їй стає страшно. Вона починає переживати за свою сім'ю, малює у своїй голові жахливі картинки. Крім того, важливо розуміти, що діти часто вже не розрізняють серйозну сварку від просто емоційної розмови. Тому, якщо ви помітили на обличчі малюка переляк - обов'язково поговоріть із ним, заспокойте.

Читайте: Дитячі питання, які ставлять у безвихідь: правила відповідей для батьків

Ви кричите на своїх дітей або навіть застосовуєте фізичне покарання

Ображаючи ваших дітей, називаючи їх ледачими або дурними, ви наносите їм набагато більшу шкоду, ніж ви можете собі уявити. Це не надихає на звершення і навіть не допомагає стати краще. Ви отримаєте прямо протилежний ефект або навіть гірше.

Дайте вашим дітям любов, якої вони заслуговують. Скажіть їм, що ви любите їх незважаючи на деякі промахи в поведінці.

Читайте: Моя дитина не зобов'язана ділитися: пост мами про поведінку на майданчику став вірусним

Розлучення з чоловіком

Це життя, і не завжди все буває гладко. Дуже часто розлучення для дитини ускладнюється тим, що в цей момент батьки настільки захоплені своїми проблемами, що не замислюються про емоції дитини. Якщо ситуацію змінити вже неможливо, направте всю свою силу на те, щоб зрозуміти і заспокоїти дитину, оскільки для неї це дійсно найбільший життєвий удар.

Як повідомляв "Обозреватель", вчені назвали вік, коли безпечно дитині самостійно переходити дорогу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки