У мережі висміяли рекламу тесту на вагітність

14,8 т.
У мережі висміяли рекламу тесту на вагітність

Користувачі соціальних мереж обговорюють рекламу тесту на вагітність голландської компанії Predictor.

Про це пише AdWeek.

На рекламному плакаті зображена пара, яка радіє результату тесту, при цьому живіт жінки вже красномовно говорить про те, що у них скоро народиться малюк. "Коли вам необхідно дізнатися", - підписаний плакат.

Першим, хто звернув увагу на всю безглуздість ситуації, став користувач Twitter з ніком @CharlesFinch. "Схоже, це дві найдурніших людини на Землі", - зазначив він. Його пост за кілька днів зібрав 78 тисячі лайків.

Відео дня

Користувачі пропонували свої ідеї, чому ж пара на плакаті так здивована результату. Одні відмітили, що дівчина просто з'їла великий кавун або проковтнула шар від боулінгу. А ще один користувач пожартував, що вони насправді вже знали про її вагітність, але вирішили ще перевірити, чи не вагітний він...

Найцікавіше, що ця реклама була створена ще в 2011 році, але привернула увагу користувачів тільки зараз. Видання AdWeek зв'язалося з автором реклами, щоб уточнити у нього, що ж він мав на увазі? З'ясувалося, що виробники таким чином хотіли донести до покупців, що тест на вагітність "іноді точніше, ніж ваші здогадки про зростаючий животі" .

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчені назвали головний вітамін для вагітних.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки