Чоловік Алли Пугачової розповів, як виховує дітей

8,9 т.
Чоловік Алли Пугачової розповів, як виховує дітей

Відома російська пара Алла Пугачова і Максим Галкін виховують двох дітей-двійнят, яким вже по три з половиною роки. І ось щасливий тато поділився секретами, як вони виховують Гаррі та Лізу.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню "Комсомольська правда".

"Ми взагалі не лаємо дітей. Ми виховуємо, але не кричимо. Говоримо їм, як треба себе вести ", - зізнається популярний артист.

Також він зазначив, що проводить дуже багато часу з дітьми, вдома. Хоча у них, звичайно ж, є помічники. Наприклад, гувернер Ян, який крім усього іншого, вчить дітей французької мови, поки виключно в ігровій формі.

Відео дня

"Велику частину часу я все одно проводжу зараз вдома, з дітьми, а не на роботі. Намагаюся не робити великі концертні тури через сина і дочку. Встаю годин о 8 - 9 ранку, приходжу до дітей, коли вони прокидаються. Спілкуємося, дурня корчимо, бісимося", - описав свій внесок у виховання малюків Максим.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", соцмережу підкорило відео з танцюючим сином Пугачової.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки