Вчені з'ясували, як дружба з "поганими дітьми" впливає на характер вашого чада

9,0 т.
Вчені з'ясували, як дружба з 'поганими дітьми' впливає на характер вашого чада

Вчені з США з'ясували, що дитина дошкільного віку переймає багато рис характеру своїх друзів.

Про це пише Medik Forum.

Вчені провели експеримент, в якому взяло участь кілька десятків дітей. Учасники були поділені на три групи: у першій діти спілкувалися з ровесниками з позитивним поведінкою, в другій - з негативною, а в третій групі були діти з нейтральною поведінкою.

Результат експерименту показав, що діти з нейтральною емоційністю більше тягнуться до дітей з позитивною поведінкою, тоді як останні, навпаки, до ровесників з негативною емоційністю. Таким чином, психологами була підтверджена теорія про те, що дружба з неслухняними дітьми може "зіпсувати" дитину.

Відео дня

Психологи стверджують, що зміни в характері були помічені у кожного учасника експерименту, а це говорить про те, що друзі впливають на емоційність дитини, змінюючи її у сторону своєї.

Вчені відзначають, що такий експеримент був проведений вперше - раніше дослідники не вивчали, як поведінка інших дітей впливає на характер дитини під час спільних ігор.

Як повідомляв "Обозреватель", соцмережі допомогли влаштувати дитині з аутизмом грандіозне свято.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки