Коли отримувати допомогу на дитину: Кабмін встановив нові правила

12,2 т.
Коли отримувати допомогу на дитину: Кабмін встановив нові правила

Кабінет міністрів України встановив, що призначення допомоги при народженні дитини має відбуватися на наступний день після подачі заяви в електронному вигляді з використанням електронного підпису.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства соціальної політики, відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету міністрів.

За інформацією відомства, документом передбачено, що в разі подання заяви для призначення допомоги при народженні дитини в електронній формі з використанням цифрового підпису органи соціального захисту населення зобов'язані призначити таку допомогу не пізніше наступного робочого дня після отримання заяви.

Відео дня

Виплата коштів одноразової частини допомоги при народженні дитини буде проводитися не пізніше наступного операційного дня.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", українські судді повинні вирівняти права батьків в опіці над малолітніми дітьми.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки