Пийте обережно: вчені визначили улюблений напій садистів і психів

28,3 т.
Пийте обережно: вчені визначили улюблений напій садистів і психів

Австрійський професор із Інсбрукського університету Христина Саджіоглоу під час досліджень визначила, що перевага до гірких на смак продуктів і напоїв може означати схильність до психопатії.

Зокрема, група психологів виявила, що особи, що надають перевагу гірким стравам і напоям, таким як кава або джин-тонік, частіше проявляють ознаки садизму, нарцисизму і макіавеллізм, - пише Daily Mail.

В експерименті взяли участь 1000 чоловік. Їх розділили на дві групи і провели з кожною групою незалежні дослідження смакових пристрастей. Респондентам пропонувалося розставити пріоритети в списку страв, розділених за чотирма категоріями: солодке, солоне, кисле та гірке. Паралельно вчені визначали особистості і характери шляхом проведення інших психологічних тестів.

Відео дня

Читайте: Не до сміху: вчені розповіли, чому не треба жартувати з начальником

З'ясувалося, що респонденти, які надали перевагу каві без цукру і гіркому шоколаду та іншим подібним продуктам, корисливіші, схильні до лукавства, безсердечності, марнославства й егоїзму. Крім того, у любителів посмакувати джин із тоніком виявилася схильність до отримання задоволення від страждань оточуючих.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що складений топ-5 напоїв, які допоможуть прожити до 100 років.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки