Таланти й успішність людини можна визначити за кольором очей - вчені

24,1 т.
Колір очей

Вчені визначили, що колір очей може розповісти про особливі здібності людини. Найталановитішими та успішними виявилися люди з блакитним кольором очей.

Про це повідомляє журнал Ліза.

Дослідники Університету Луїсвіль впевнені, що блакитний колір очей свідчить про високі інтелектуальні здібності й високорозвинене стратегічне мислення.

В експерименті взяли участь кілька тисяч людей обох статей. Опитування учасників експерименту показали, що блакитноокі успішніше просувалися на життєвому шляху, вдаліше здійснювали свої плани і досягали більших успіхів, ніж ті, хто з'явився на світ з іншим кольором очей. Серед володарів темних очей виявилося значно менше задоволених своєю кар'єрою і долею взагалі.

Відео дня

Читайте: Медики розповіли, яким людям нереально скинути зайву вагу

Крім того, блакитноокі чоловіки і жінки успішніші в навчанні та опануванні важких професій. Крім цього, люди з очима небесного кольору вільніше почуваються у відносинах із протилежною статтю.

Як повідомляв "Обозреватель", лікарі назвали найнебезпечнішу групу крові.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки