Учені пояснили, чому чоловік повинен спати голим

28,4 т.
Учені пояснили, чому чоловік повинен спати голим

Американські вчені заявили, що для поліпшення репродуктивних функцій чоловікам потрібно спати голяка. Також сильна стать зобов'язана носити вільну нижню білизну протягом дня.

На думку експертів, якість сперми поліпшується, якщо чоловіки сплять голими, і погіршується, якщо вони лягають спати у вузькоій нижній білизні, пише Газета.

Результати дослідження були представлені на щорічній зустрічі Американського товариства репродуктивної медицини в Балтіморі.

Читайте: Медики знайшли новий спосіб, щоб зупинити розвиток раку

Більше року американські вчені спостерігали за 500 чоловіками і оцінювали якість їх сперми. В результаті дослідження з'ясувалося, що у представників сильної статі, що носять вузькі труси тільки вдень і засинаючих голяка, якість сперми на 25% краще, ніж у тих, хто не знімає нижню білизну вночі.

Відео дня

Справа в тому, що тісний одяг провокує підвищення температури в області тестикул (яєчок). Краща температура для роботи тестикул - трохи нижче температури всередині тіла. Коли температура в області яєчок підвищується, якість сперми стає істотно нижче.

"Це перше дослідження, яке коректно показує, що чоловіки можуть поліпшити свої репродуктивні здібності, вибираючи правильну нижню білизну, - говорить Аллен Паси, професор андрології (область медицини, що вивчає чоловіків, чоловічу анатомію і фізіологію, захворювання чоловічої статевої сфери і методи їх лікування) з Університету Шеффілда. - Тепер нам потрібно з'ясувати, чи вагітніють партнерки тих, хто перейшов на вільні труси, частіше або швидше, ніж партнерки тих, хто продовжує носити вузьку нижню білизну ".

Читайте: Вчені встановили, що мозок спить, навіть коли людина не спить

Паси радить всім, хто хоче стати батьком, перейти з вузьких щільних трусів на більш вільні.

Він зазначає при цьому, що любителями просторої нижньої білизни є жителі Індії, Китаю, Індонезії - країн, що займають лідируючі позиції за чисельністю населення.

Крім того, носіння обтягуючої нижньої білизни і подальше активне потовиділення можуть призвести до появи інфекції, наприклад, грибкової. Також результатом занадто сильної любові до вузьких трусів є порушення вироблення тестостерону - основного чоловічого статевого гормону.

Лікарі вкрай не рекомендують носити обтягуючі нижню білизну і жінкам: від цього у представниць слабкої статі з'являються молочниця, цистит, порушується кровообіг.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що лікарі попередили, що дієтичні добавки вбивають серце.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки