Прорив у медицині: вчені знайшли унікальний спосіб лікування раку

40,2 т.
Прорив у медицині: вчені знайшли унікальний спосіб лікування раку

Вчені із США знайшли унікальний спосіб, який здатний вилікувати рак.

Про розробку революційної терапії стало відомо на саміті Американської асоціації сприяння розвитку науки у Вашингтоні, передає Російська служба BBC.

Згідно з даними дослідження, лікування із застосуванням генетично модифікованих імунних клітин (так званих T-лімфоцитів) майже в 90% випадків призводило до повного відновлення пацієнтів, у яких був діагностований рак крові на останній стадії.

Читайте: Лікарі розповіли, як із молодості уникнути раку грудей

Відео дня

Як зазначає один із керівників дослідження, професор Стенлі Рідделл, нова терапія врятувала тих пацієнтів, яким раніше не допомагали ніякі традиційні методи лікування.

"Ми не виявили у них ніяких ознак лейкемії, використовуючи дуже точні технології", - говорить Рідделл.

При цьому вчені зазначають, що деякі хворі на рак пацієнти померли після застосування терапії, тому вона потребує додаткових тестів.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше лікарі знайшли нестандартні ліки для лікування раку легенів.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки