Лікарі допомогли індійському інтерсексуалу народити двійню

4,5 т.
Лікарі допомогли індійському інтерсексуалу народити двійню

Після року інтенсивної терапії у індійського інтерсексуала народилася двійня.

Про це повідомляє " Лента.ру "з посиланням на Agence France-Presse .

Повідомляється, що 31-річна уродженка міста Мератх (штат Уттар-Прадеш) дізналася про те, що її статеві хромосоми на 95 відсотків - чоловічі. При спілкуванні з лікарями також з'ясувалося, що у неї ніколи не було менструацій, дуже маленька піхва і нерозвинена матка. Однак, незважаючи на шок від отриманого діагнозу, жінка висловила рішучість народити дитину від свого чоловіка. Чоловік також заявив, що вона в будь-якому випадку залишиться його дружиною.

Відео дня

Читайте: Продукти негативної калорійності: чим більше їси, тим швидше худнеш

Стало відомо, що лікарі на чолі з репродуктологом Суніл Джіндалом (Sunil Jindal) розробили курс гормонального лікування, щоб привести матку в стан, придатний для виношування плоду. Потім спермою чоловіка запліднили яйцеклітину донора, і помістили її в матку. В результаті на світ (за допомогою кесаревого розтину) з'явилися двійнята: хлопчик (2,24 кілограма) і дівчинка (2,5 кілограма). "Це ніби чоловік народив двійнят", - заявив Джиндал.

"За визначенням Управління верховного комісара ООН з прав людини, інтерсексуальність означає наявність у людини вродженої сексуальної анатомії, репродуктивних органів, та / або хромосом, які не вписуються в типове визначення чоловічої або жіночої статі. Інтерсексуальність людини можна визначити як чоловіка, жінку, або інтерсекс ", - пише видання.

Читайте: Вчені: шизофренія має 8 різновидів

Якщо зовнішні статеві органи (геніталії) дитини мають змішану будову, то її внутрішні статеві органи можуть бути як нормальними, так і патологічними.

Діти зі змішаною будовою статевих органів зазвичай є псевдогермафродитами, тобто мають зовнішні статеві органи змішаної будови, а внутрішні - або чоловічі, або жіночі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки