Медики розповіли, як можна схуднути в новорічні свята

7,1 т.
Медики розповіли, як можна схуднути в новорічні свята

Американські медики визначили, що кращий спосіб зберегти вагу або схуднути в новорічні свята - пити червоне сухе вино.

Вчені з'ясували, що в червоному вині міститься велика кількість речовини ресвератрол - захисна фенольна сполука, що сприяє спалюванню калорій і перетворенню білої жирової тканини в корисну буру жирову тканину, - передає "Лента".

Ресвератрол потрапляє у вино з винограду, що виробляє цю речовину для захисту від паразитів. Вчені також зазначають, що багато продуктів, які містять цю сполуку, також можуть бути корисні для схуднення. Наприклад, чорниця, полуниця, малина і яблука.

Відео дня

Читайте: Американські психологи назвали головний фактор схуднення

Щоденна рекомендована доза червоного вина (сортів мерло або каберне-совіньон) - 340 мілілітрів, що відповідає двом-трьом келихам. Проте вчені зазначають, що не всі такі напої містять ресвератрол у достатній кількості. Оскільки багато поліфенолів нерозчинні, після фільтрації їхня частка може істотно знизитися.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що 10 порад, які допоможуть не набрати вагу за час свят.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки