Медики створили надшвидкі ліки від гепатиту

9,5 т.
Медики створили надшвидкі ліки від гепатиту

У Китаї вчені створили ліки, що знищують вірус гепатиту С із печінки та інших органів людського тіла всього через три тижні після початку його прийому.

Медики розробили особливу суміш із декількох протигепатитних ліків, яка очищає організм людини від усіх слідів вірусу всього за декілька тижнів, - передає "РІА Новини".

Робота цього препарату була перевірена на групі з 18 добровольців, заражених гепатитом С, всі з яких вилікувалися від хвороби через три тижні, і повністю позбавилися від усіх слідів вірусу через 12 тижнів. За словами вчених, побічні ефекти або повністю відсутні, або ж були мінімальними.

Відео дня

Читайте: Австрійські медики знайшли ліки, що омолоджують мозок

Якщо ці досліди завершаться успішно, то, як сподіваються гонконгські медики, вони можуть спонукати великі фармацевтичні компанії, яким належать патенти на кожен із трьох компонентів ліків, розпочати співпрацювати один з одним і створювати дієві ліки, а не намагатися отримати максимальний прибуток.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що медики пояснили, як влаштований найзагадковіший орган людини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки