Масове отруєння в Києві: держорган назвав винуватця

15,0 т.
Масове отруєння в Києві: держорган назвав винуватця

Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів сьогодні, 29 червня, повідомила про масове отруєння людей, що вживали харчові продукти в закладі громадського харчування ТОВ "Суші Ленд".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

На сайті вказано, що внаслідок отруєння постраждали 16 осіб. Фахівцями Головного управління Госпродпотребслужби в Києві розпочато проведення епідеміологічного обстеження вказаного закладу з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень. Ситуація перебуває під контролем відомства.

Читайте: Масове отруєння в Києві: у відомій мережі ресторанів цікаво відреагували

Відео дня

Зазначимо, що раніше в мережі з'явилася інформація про те, що кілька людей потрапили в інфекційне відділення лікарні з отруєнням після відвідин іншого закладу громадського харчування - мережі ресторанів "Євразія".

"Обозреватель" з'ясовує, чи є зв'язок між ТОВ "Суші Ленд" і ТОВ "Євразія".

Зазначимо також, що на сайті "Суші Ленд" зазначено, що вони є мережею магазинів.

Раніше "Обозреватель" давав рекомендації, які допоможуть швидко відновитися після харчового отруєння.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки