Лікарі розповіли, як збільшити шанси на виживання

6,3 т.
Лікарі розповіли, як збільшити шанси на виживання

Вчені визначили, що у пацієнтів, повторно госпіталізованих з ускладненнями після серйозної операції в ту ж клініку, де їх оперували, шанси вижити протягом 90 днів зростають на 26%.

Так, в США фахівці з University of Utah School of Medicine in Salt Lake City і University of Michigan провели дослідження понад 9 мільйонів хворих, які отримували медичну допомогу в рамках Medicare - однієї з американських федеральних програм медичного страхування, передає РІА Новини.

Вчені використовували різні статистичні моделі для виявлення зв'язку між напрямком для лікування ускладнень і ризиком смерті.

Відео дня

Читайте: Медики розповіли, чому в спеку зростає зайва вага

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що медики визначили, як група крові впливає на мозок.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки