Як позбутися від болю: лікарі знайшли революційне рішення

6,7 т.
Як позбутися від болю: лікарі знайшли революційне рішення

В Австралії лікарі провели революційну процедуру - вони імплантували в спинний мозок незвичайний пристрій, тим самим вилікувавши хронічний біль.

Імплантат здатний записувати сигнали, що йдуть від нервової системи, і адаптувати силу імпульсів, що посилаються в порушені болем ділянки, розповідає T he Telegraph. За словами 60-річного пацієнта, імплантат дозволив знизити гостроту болю в спині з 8-10 до 2-3 балів. Це значне зниження гостроти больових відчуттів. Отже, пристрій-стимулятор посилає сигнали у спинний мозок. Людина при цьому відчуває поколювання в больовий зоні. Це збиває мозок - людина більше не відчуває болю.

Відео дня

Читайте:Медики назвали список ефективних природних засобів від головного болю

Пристрій сам підлаштовується під бажаний рівень активності в залежності від гостроти болю і типу діяльності людини, пише MedDaily. Вчені вважають, що імплантат допоможе не тільки людям з хронічним болем у спині, але і пацієнтам з хворобою Паркінсона.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше британські вчені виявили неймовірно приємне знеболююче

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки