У Києві бухгалтер "нагріла" відому фармкомпанію на 11 мільйонів

16,2 т.
У Києві бухгалтер 'нагріла' відому фармкомпанію на 11 мільйонів

У київської фармацевтичної компанії "Марко Фарм ЛТД" головний бухгалтер за 7 років роботи вкрала більше 11 мільйонів гривень і зникла.

Про це повідомляє "Перша інстанція" з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Керівництво компанії звернулося до правоохоронних органів, але перед цим провели власне розслідування. В результаті якого з'ясували, що в період із 2009 року по 2016 роки був постійний потік необгрунтованого перерахування грошей фірми на особистий рахунок головного бухгалтера.

Зазначається, що перед тим як розірвати всі контакти з фірмою, бухгалтер встигла видалити віддалений доступ до серверного обладнання і знищити всі електронні документи, які зберігалися на сервері. В результаті чого компанія втратила всі аналітичні дані з бухгалтерських рахунків і звітів за попередні звітні періоди.

Відео дня

Проти жінки було відкрито кримінальне провадження (ст. 191 ч.5 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").

Як раніше повідомляв "Обозреватель", у США кілька фармкомпаній звинуватили у виникненні епідемії.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки