Астролог попередив про небезпеку "кривавого місяця" для здоров'я українців

15,0 т.
Астролог попередив про небезпеку 'кривавого місяця' для здоров'я українців

Місячне затемнення у вересні негативно вплине на здоров'я українців, особливо це відчують літні люди.

"Вплив затемнення на людину починає проявлятися за два тижні до точного моменту затемнення і два тижні після нього. Особливо це відчувають люди у віці: загострюються хвороби, погане самопочуття змушує обмежувати свою активність і уважніше ставитися до харчування. Дуже страждають і метеорологічно залежні люди" , - розповіла астролог Марина Кузьменко, пише "КП в Україні".

Також астролог розповіла, що нові знайомства в дні затемнення часто бувають оманливими. З одного боку, цей період приносить нам яскраві й несподівані зустрічі, з іншого - стосунки, що почалися в ці дні, можуть бути нестабільними і нести розчарування.

Відео дня

Читайте: У вересні на українців чекає містичне суперлуння

Нагадаємо, незвично великий "кривавій місяць" можна буде спостерігати в Україні з 4:07 години ранку.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що NASA показало, як виглядає місячне затемнення з Місяця.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки