У США лікарі будуть пришивати військовим "мертві" геніталії

7,4 т.
У США лікарі будуть пришивати військовим 'мертві' геніталії

Американські медики проведуть першу в країні операцію з трансплантації пеніса. Пацієнтом стане військовий, геніталії якого постраждали при вибуху саморобної бомби.

Лікарі візьмуть пеніс у померлого донора і пересадять його пацієнту. Передбачається, що операція триватиме більше 12 годин. Зараз фахівці активно тренуються на трупах, щоб бути повністю готовими до операції, передає Лента.

Дана операція є експериментальною і повністю оплачується Університетом Джонса Хопкінса. Всього планується провести 60 подібних операцій. Згідно зі статистикою, в США з 2001 до 2013 року 1367 військових отримали травми пеніса.

Відео дня

Читайте: Ніяких шприців: в США створили першу в світі таблетку від діабету

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що китаянка двічі відрізала пеніс невірному чоловіку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки