Лікарі попередили, хто найбільше схильний до склерозу

12,9 т.
Лікарі попередили, хто найбільше схильний до склерозу

Вчені визначили, що працівники у сфері похоронних послуг більш схильні до бічного аміотрофічного склерозу.

Зв'язок між професією і хворобою, згідно з новим дослідженням учених із Гарвардської школи громадської охорони здоров'я, обумовлений ??використанням формальдегідів при бальзамуванні, -повідомляє Naked Science.

Такі речовини пошкоджують білки і не дають їм правильно з'єднуватися, викликаючи БАС. Ці результати були отримані під час дослідів. Пізніше вчені провели аналіз причин смертності працівників похоронних бюро. В цілому, за словами члена команди дослідників Андреа Робертса, результати показали, що люди в три рази частіше вмирають від БАС, якщо взаємодіють із формальдегідом тривалий час.

Відео дня

Читайте: Вчені розкрили секрет бутербродів, від яких не товстіють

БАС, або хвороба Лу Герінга, - розлад нервової системи, при якому вражається головний і спинний мозок людини.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що медики з'ясували, що дитина може вчитися в утробі матері.

Читайте: Вчені заявили, що дзеркала крадуть енергію і молодість людей

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки